The smart Trick of petek tamiri That No One is Discussing

Wiki Article

fifteen yıllık yetkili servis prosedürleri ile çalışmaktayız Television set tamir montaj ve yedek parça servisiyiz

Kombiciler kombinin su basıncının ayarlanmasından, peteklerin ısınmasına kadar tüm mekanizmaya hakim olan ustalardır. Günümüzde öncelikle doğalgaz kullanımının artması buna bağlı olarak da kombi kullanımının artması kombici meslek grubunu önemli bir konuma taşımıştır.

Kış aylarında peteklerinizde oluşabilecek herhangi bir aksaklık ısınma problemini beraberinde getirir.

Pencere, kapı gibi yerlerden ortamın ısı kaybı var ise yapışkan sünger gibi malzemeler ile ısı kaybını engellemelisiniz.

Bu sebeple hem kombi arızalarınızın giderilmesi hem de rutin kombi muayeneleriniz için en yakın kombici ile iletişime geçmelisiniz. Kombinizin doğru çalışması elektrik, doğalgaz ve sudan tasarruf etmenizi sağlayacaktır. 

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the ideal YouTube experience and our newest options. Learn more

Irmak Tesisat olarak, su tesisatı malzemeleri, banyo ve tuvalet tesisatı malzemeleri, kombi tesisatı ve şofben tesisatı malzemeleri satışı konularında hizmet vermekteyiz. Eskişehir tesisat ürünleri satışı konusunda yıllardır aynı kalitede hizmet veren Irmak Devamı

Android Television box onarım yazılım desteği kırmızı ışıkta kalan logoda kalan açılmayan cihazlarin yazılımsal onarımı yapılır

Petek tamiri ya ilaçla ya da kaynakla yapılır diyen ve yapan kişiler de olsa biz tavsiye etmiyoruz. Kalorifer peteği delindi ise mutlak değiştirin. Delik kalorifer peteğini tamir etmek, delinmiş olan peteklerin tamiri için birilerini bulmak da zordur.

Kombiniz ile yaşadvertığınız herhangi bir sorun karşısında kombicinizi arayarak yardım isteyerek yaşamınızı daha güvenli sürdürebilirsiniz. 

Petek bakımı nasıl yapılır çAlright sık sorulan sorulardan olup evde petek bakımı yetkili kişiler olmadan da yapılabilir mi? Sorulan sorular arasındadır. Petek bakımı işlemlerinde uzman ekibimiz tarafından güvenli ve özenli bir şekilde temizle petek tamiri kimyasalı advertı verilen ve temizle cihazı yardımı ile etkili ve oldukça başarılı sonuç alınacak şekilde peteklerde oluşabilecek kireçlenmelerin önüne geçilmesi mümkün olabiliyor.

Eğitimli ve deneyimli kombi ustalarımız, en son teknoloji ekipmanlarımızla kombilerinizi tamir ederken, aynı zamanda size kombinizin daha uzun süre sorunsuz çalışmasını sağlayacak ipuçları da vereceklerdir.

Şofben, termosifon gibi sıcak su sağlamak için kullanılan kaynaklar elektrik kullanarak ısınma sağladıkları için güvenli sistemler değildir. Sigorta mekanizması ile korunsalar bile zehirlenme riski yüksek oranda mevcuttur. 

Petek bakımları, genelde periyodik olarak two yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Report this wiki page